Friday, February 15, 2013

Tufoder Unite!


Runtalya'ya gelenleriniz olduğunu tahmin ederek Antalya'da uygun bir zamanı ayarlayıp görüşelim diyorum.

Demek kimse gelmiyor? :) noldu size yahuuuuu???


13 comments:

  1. Replies
    1. hahah, bi saniye bi saniye.. Ben yarım yamalak dizim ve Tuğçe ordayız.. hatta Nazlı'da :) maildan konusalım

      Delete
    2. da ayrı :) o diil de ben de gelemiyorum Runtalyaya. Çünkü koşmakla love-hate relationship moduna girdim. Ama eskisinden çok daha hazır, çok daha iyi geri dönücem, bu aralar bol bol güç, az az koşu yapıyorum. Eğer bir düğünle çakışmazsa Bozcaadaya niyetliyim.

      I'LL BE BACK!

      Delete
    3. Luke, I am your father! de ayrıymış da ayrıymışş.. esas benim dönüşüm muhteşem olucak ooolllluuummmm

      Delete
  2. Ben maalesef uzun süredir koşuyu boşladım yelken, yoga derken ondan Antalya turistik gezi olacak benim için ama buluşalım tabii :) Görsel yıkılıyor bu arada! tugce

    ReplyDelete
  3. sevgili tufoder yazarları,
    uzun zamandır kendımce 10 k koşularu yapıyorum ve bir süredir de internetten koşu ile ilgili yazıları takip ediyorum. dün sizin bu harika blogunuzla karşılaştım ve akşam düşündüm ki ben neden bir yarışa katılmıyorum ki bu bir maraton olmuyor.. size sormak isterim özellikle de Banu'ya.. amsterdam veya avrasya maratonundan hangisi tercih etmeliyim ilk maraton olması sebebi ile ve ikisini de deneyimleyen sizlerin görüşlerini almak isterim.. önümde yeterki bir hazırlık süreci var ve meşakkatli bir sürece gireceğim..bu süreçte şimdilik tek başımayım.. bana verebileceğiniz tüm önerilere açığım.. geri dönüşlerinizi rica ediyorum.. sevgiler:))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Funda selam, hoşgeldin:) ben kendi fikrimi söyleyeyim çok uzatmadan kesinlikle Amsterdam. Avrasya tecrübeli koşucular için bile zor bir maraton bana sorarsan. Bir de ilk olarak yarı maraton mu denesen acaba bilemedim :) iyi koşular, sevgiler!

      Delete
    2. Selam Funda
      Biliyorum sorular esas Banu'ya ama ben de sazan gibi atlıyım konuya.
      Avrasya'yı hiç koşmadım ama koşan herkes in çık zorluklarından bahsediyor. Ben de amsterdam'ı tavsiye ederim veya berlin..
      Tam maraton hazırlığı sırasında en az 1 adet 15K 21K gibi mesafeleri yarış olarak koşmanı tavsiye ederim programın dahilinde.
      Nike running facebook sayfası veya runners world dergisinin internet sitesinde başlangıç için takip edebilceğin güzel programlar var genel olarak.
      Tam maraton için gerekli antreman takivimi yaklaşık 16-18 hafta
      bu dönemde en önemli şey bence istikrar (antreman aksatmama) ve stretching
      şu an 10K koşan biri için gerisi gelir bence :)
      Umarım herşey dilediğince olur, daha bir çok kişi tavsiyelerini yazar diye düşünüyorum.
      Ayrıca deneyimlerini de bizimle yazarak paylaşırsan çok seviniriz bence.
      Blogumuz herkesin anılarına, duygularına koşularına açık :)
      sevgiler
      EFE

      Delete
    3. Hoşgeldin Funda,

      Bence de Amsterdam. Dümdüz ve ortam olarak çok daha keyifli ve motive edici. Açıkçası Avrasya yarışı da gözüktüğü kadar yokuşlu değil ama maraton koşacaksan 21'den sonrası etrafın bayıklaşması ve yalnızlığınla çok sıkıcı. Ben açıkçası ilk yarı maraton ve/veya maraton için Runtalyayı da tavsiye ederim. Orası da gayet düz ve şehir içi, keyifli.

      Delete
  4. Öncelikle hızlı geri dönüşleriniz için çok çok teşekkür ederim. İnanın çok mutlu oldum:) Daha önce yazdıklarınızdan Amsterdam diyeceğinizi tahmin etmiştim aslında :) Runtalya'yı malesef bu sene kaçırdım:( eğer maraton hedefimi gerçekleştirir de sağ kalırsam seneye inşallah katılacağım :P

    şimdi antremanları sabah yapmak üzere erken kalkmak için kendimi motive ediyorum ve ilk koşu da yarın başlıyor bakalım:) eymir'de nike+ ile koşuyorum.. deneyimlerimi ve tavsiye isteklerimi mutlaka buradan paylaşacağım :)

    ReplyDelete
  5. Selam Funda! Henuz gordum sorunu.Bende kesinlikle Amsterdam'da kosmani tavsiye ederim ilk maraton icin.Hem rota yeni baslayanlar icin zorlayici degil, duz ve seyirlik olarak cok keyifli, sonra cook kalabalik degil (iki hafta once paris'te kosmaya baslayabilmem 55 dk!!! surdugu icin soyluyorum) Hemde motivasyonunu on numara etkileyecek bir kalabalik seyirci destegi var.bu arada eymir golu yari maratonu bu yil olursa onuda maraton oncesi yari maraton olarak denememi tavsiye ederim.brz sicak oluyor fakat hem yarisa dair bir fikir edinmis olursun hemde yine guzel bir parkurda kosmak icin bahane olur:)

    ReplyDelete
  6. ve bozcaada'ya gidiyorum haftaya:)) ılk yarıs deneyımımı gerceklestırıyorummm:))

    herkese sizlere desteeklerinizden ötürü çoook teşekkür ediyorumm:))

    ReplyDelete
  7. bacaklarına kuvvet!
    ilk yarış hikayeni bizimle paylaşmayı unutma;)

    ReplyDelete